Zo shop je je zomergarderobe

De zomer komt er weer aan dat betekent dat er ook weer nieuwe items in de winkels hangen en dat er weer een zomercollectie aangeschaft moet worden. Hieronder vind je daarom tips hoe je een perfecte zomergarderobe kunt aanschaffen bij bijvoorbeeld La Boule en hoe je voorkomt dat je kleding koopt die vervolgens niet aangetrokken wordt en dus onder in de kast blijft liggen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik maken van kortingcodes.

  1. Iets wat heel erg handig kan zijn is het aanmaken van een Pinterest pagina. Dit is namelijk een website dat heel veel beeldmateriaal bevat. Hier kun je ook gemakkelijk ideeën opdoen qua kleding, schoenen maar ook qua accessoires. Foto’s en outfits die je dus leuk vind kun je opslaan en gemakkelijk terugvinden wanneer je het nodig hebt.
  2. Het is belangrijk om nooit een kledingstuk te kopen alleen omdat je het mooi vindt. Als je namelijk niets hebt om er bij te dragen dan blijft het waarschijnlijk uiteindelijk in de kast liggen. Dus het is belangrijk om voor jezelf te bedenken of je iets leuks hebt om erbij aan te doen. Mocht je het echt graag willen en je hebt thuis niks dan kun je er altijd nog items bij shoppen.
  3. Het klinkt heel logisch maar wordt toch vaak niet gedaan, koop je kleding in de juiste maat. Natuurlijk, wanneer je groeit kan het moeilijk zijn om de juiste maat kleding te kopen, maar wanneer je niet meer groeit is het verstandig om de juiste maat te kopen en dus niet te klein of te groot want hierdoor kan het ook minder goed staan.
  4. In de zomer kan het verstandig zijn om luchtige kleding te kopen en vooral korte mouwen zijn een must. Je kunt er dan eventueel nog een bijpassend vestje of jasje bij te kopen zo zorg je ervoor dat je het ook kan dragen tijdens frisse ochtenden of avonden.
  5. Schoenen zijn ook heel erg belangrijk, je kunt een super mooi zomersetje hebben maar wanneer je er dan afgetrapte schoenen onder hebt dan is dit erg zonde van je mooie kleding. Daarom is het belangrijk om in ieder geval een mooi paar schoenen te hebben.
  6. Naast schoenen zijn accessoires ook heel erg belangrijk om een outfit extra leuk te maken. Door het gebruik van accessoires zorg je er namelijk voor dat saaie outfits alsnog heel erg leuk worden.
  7. Wanneer je leggings of broeken koopt is het belangrijk om deze in de juiste kleur te kopen en niet te duur.
  8. Een outfit kan veel leuker worden wanneer je meerdere laagjes draagt. Denk hierbij aan een leuk shirtje of blouse met een spijkerjasje eroverheen. Dit geeft een leuke finishing touch aan je outfit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.