4x de beste Adidas Sneakers allertijden die je nu nog steeds kan kopen

Van sneakers tot hardloopschoenen en streetwear, Adidas is en blijft één van de populairdere merken onder sneakerliefhebbers. Het grote aanbod in combinatie met grote samenwerkingen als Pharrel Williams en Kanye West maken Adidas een grote speler in de sneakerindustrie. Het Duitse merk werd in 1924 al opgericht door Adi Dassler en Rudolf Dassler onder de naam Dassler Brothers Shoe Factory. Nadat de broers ieder hun eigen weg volgden in 1949 toverde Adi Dassler het bedrijf om in Adidas. En met succes, sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste sportkledingfabrikant van Europa en de één na grootste ter wereld.

Dankzij de lange geschiedenis van Adidas hebben we al veel sneakermodellen zien komen en gaan, maar er zijn een aantal die er beslist uitspringen. Daarom zijn dit de 6x beste Adidas sneakers allertijden die nu nog steeds te koop zijn.

De Adidas Falcon

Authentieke 90’s vibes, dat krijg je zeker van de Adidas Falcon. De Falcon combineert een retro hardloopschoen met een funky twist, en is daarnaast zeer comfortabel door de EVA-middelzool. Door de Falcon snap je helemaal waarom Adidas in de jaren ’90 al zo geliefd was.

De Adidas Stan Smith

Een nieuwe klassieker van Adidas die je overal ter wereld in het straatbeeld terug ziet zijn de Adidas Stan Smith. De sneaker werd eigenlijk gelanceerd als een performance tennisschoen, maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de meeste populairste lifestyle sneakers van deze tijd.

De Adidas Superstar

De wereldberoemde Adidas Superstar is al 50 jaar een klassieker van het merk. De Superstar sneaker is niet mode-onderhevig waardoor het model ieder jaar weer opnieuw in het lijstje met favoriete sneakers beland. Het klassieke Shell-toe ontwerp wordt vandaag de dag nog steeds toegevoegd om de schoen zowel stijl als bescherming te bieden.

De Adidas Yeezy Boost 350 V2

Als je Yeezy hoort denk je natuurlijk meteen aan Kanye West. De samenwerking tussen de rapper/kunstenaar en Adidas houdt al jaren stand en met de Adidas Yeezy Boost 350 V2 kunnen we zeggen dat het voorlopig nog stopt. De overvloed aan colorways gecombineerd met de Boost-middenzool  maakt de Adidas Yeezy Boost 350 V2 één van de allerbeste Adidas Sneakers die je nu kan kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.