Schoenentrends voor dames

De lente staat voor de deur! Tijd om op zoek te gaan naar kleding en schoenen voor het nieuwe seizoen. Jij gaat fris en fruitig de lente en de zomer tegemoet met deze 5 hippe schoenentrends voor dames. Of je nu gaat voor casual, minimal of extravagant met deze schoenen kun jij voor de dag komen.

Le plateau


Bekijk het leven eens van een andere hoogte. De platforms worden dit jaar nog hoger. Waren het eerst vooral de sneakers met een plateauzool of een platform, de komende tijd vind je deze trend terug in allerlei soorten damesschoenen. Helemaal hip kom je voor de dag met fris gekleurde sandalen met een hoge plateauzool. Geweldig onder een nieuwe zomerjurk of een lichte jeans.

Do the minimal


Inmiddels zijn we allemaal bekend met de opruimwoede van Marie Kondo. Minder is meer. Dit jaar breekt de trend van het minimalisme door in de damesschoenen. Zwart, wit en nude schoeisel dat je overal bij kunt dragen en zich perfect laat combineren met jouw capsule wardrobe. De twist zit in de details en de vormgeving zoals een slingback of een asymmetrische hak. Heb je een meer zakelijke stijl en wil je representatief voor de dag komen, dan is dit de trend voor jou.

Tie it up!


Half open damesschoenen of sandalen waarvan de bandjes op verschillende manieren om de enkel worden geknoopt kun je niet missen het komende seizoen. Van elegant tot casual of in tijgerprint deze damesschoenen hebben lange bandjes die je op allerlei manieren rond je onderbeen kunt knopen. Deze trend zie je terug zonder hak en met hak. Deze damesschoenen bieden ieder wat wils. Daarom mag jij deze trend niet missen.

Cowboy booties


Laarzen zijn niet alleen voor de winter. Deze comfortabele trend houdt het komende seizoen aan. Je komt prima voor de dag met een paar cowboy laarzen onder je outfit. Daarnaast is de afzaklaars helemaal terug. De afzaklaars kun je dragen boven de knie en ook de enkellaars is helemaal terug van weggeweest.

Vierkant is de trend voor fashionista’s


Deze trend komt van de catwalk en is inmiddels al opgepikt door enkele fashionista’s. De damesschoen met een langgerekte neus die in een vierkant eindigt. Nu eens geen punt en lekker de ruimte voor je tenen. De schoen is inmiddels wat aangepast voor consument en ligt met een elegante neus in de winkels. Dus wil jij echt iets unieks, dan is deze trend wat voor jou!

Dit zijn de schoenentrends voor het nieuwe seizoen. Ben jij geïnspireerd en wil jij mee doen met deze trends? Kom dan een kijkje nemen in onze schoenenwinkel in Naaldwijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *