Dameskleding met panterprint dragen op je werk

 

Je draagt mooie outfits op je werk, maar eigenlijk vind je jouw formele kleding een beetje saai. Wil je een werkoutfit aanschaffen die nog altijd professionaliteit uitstraalt, maar toch wat spannender is dan de kleding die je nu draagt op je werk? Draag dan dameskleding met panterprint op kantoor. Hoe je dameskleding met panterprint precies kunt dragen op je werk, lees je op deze pagina. Zo beschrijven we in dit artikel drie mooie outfits met panterprint die je op kantoor kunt dragen.

 

Outfit 1: grijze pantalon met panterprint shirt

Er zijn diverse kleuren die je mooi kunt combineren met panterprint. Grijs is een van deze kleuren. Wil je jouw outfit met panterprint zo rustig en professioneel mogelijk houden? Draag dan een grijze pantalon met een panterprint shirt. Je kunt er ook voor kiezen een grijze pantalon met een panterprint jasje te dragen.

 

Outfit 2: een blauwe jumpsuit met tijgerprint jas

Houd je niet zo van grijs? Dan kun je panterprint ook combineren met de kleur donkerblauw. Bijvoorbeeld door een donkerblauwe jumpsuit aan te doen en hier een tijgerprint jassen overheen te dragen. Zeker de trenchcoat doet het goed op kantoor! En omdat je deze jas niet de hele dag door draagt, is de drempel om panterprint op kantoor te dragen net wat minder hoog.

 

Outfit #3: een panterprint jurk

Werk je in een niet al te formele werkomgeving? Dan kun je ook best een panterprint jurk dragen naar je werk. Ga voor een op en top stijlvol model, die niet te kort is, geen lage decolleté heeft en niet te strak zit. Draag er eventueel een jasje overheen en jouw outfit ziet er niet ordinair of goedkoop uit, maar juist professioneel op een speelse manier. Let op, het is wel erg belangrijk het juiste model jurk te dragen. Een te korte jurk, te strakke jurk of jurk met laag decolleté is niet geschikt voor op kantoor. Zeker niet met sexy panterprint!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.