Lenzenvloeistof

Lenzenvloeistof Optifree al tijden favoriet

Lenzenvloeistof Optifree is één van de meest verkochte lenzenvloeistoffen van dit moment. Dat betekent dat het veel lenzendragers goed bevalt en dat het voor hen het meeste comfort oplevert. De keuze voor een bepaalde lenzenvloeistof is bijzonder belangrijk, omdat het bepaalt hoe lekker je lenzen zitten, hoe je ogen op de lenzen reageren en hoe goed ze worden onderhouden. Het is bijvoorbeeld de lenzenvloeistof die ervoor zorgt dat je hoornvlies de lenzen niet afstoot en die ze netjes op hun plek houdt. Het uitkiezen van de juiste lenzenvloeistof is dus essentieel en lenzenvloeistof Optifree is dan een populaire optie.

Lenzenvloeistof Optifree

Optifree PureMoist van Alcon is een vloeistof voor zachte lenzen. Het is zo populair door de unieke samenstelling. Allereerst hydrateert het je lezen bijzonder goed en vormt het een vochtige laag rondom. Dat betekent dat je lenzen niet droog aanvoelen tijdens het dragen en dat eiwitten zich niet aan je lenzen kunnen hechten. Het is de samenstelling die ervoor zorgt dat de lenzenvloeistof van Optifree dit zo goed doet. Het bevat twee desinfecteermiddelen, namelijk polyquad en aldox. Deze desinfecteren de lenzen en verwijderen schadelijke bacteriën en schimmels terwijl je slaapt. Daardoor voel je je lenzen nauwelijks tijdens het dragen, is je zicht optimaal en is de kans op infecties bijzonder klein.

Tip: een andere manier om problemen met je lenzen te voorkomen is door je lenzenhouder te vervangen elke keer dat je een nieuwe fles vloeistof aanbreekt.

Overstappen naar Optifree PureMoist

Het is zo dat lenzenvloeistof Optifree één van de best verkochte producten is voor het verzorgen van zachte lenzen. Dat betekent niet automatisch dat het ook de beste lenzenvloeistof is voor jou. Allereerst is het niet te gebruiken voor harde lenzen, maar is het ook belangrijk dat je oog zelf goed op de vloeistof reageert. Wil je overstappen naar de lenzenvloeistof van Optifree, dan doe je dat dus samen met je opticien. Laat je ogen altijd eerst testen voordat je overstapt.  Schaf een klein flesje aan, een reisverpakking bijvoorbeeld, en probeer de vloeistof eerst een week of twee uit. Je weet dan zelf al hoe de nieuwe vloeistof voelt. Je opticien kan je vervolgens vertellen of de verandering vanuit medisch oogpunt ook verbeteringen heeft opgeleverd. Is dat zo, dan kun je de overstap veilig maken.

Tip: het succes van de lenzenvloeistof van Optifree is sterk afhankelijk van jouw onderhoud routine. Volg de instructies nauwkeurig zodat je optimaal van je nieuwe lenzenvloeistof profiteert.

Bekijk het aanbod online

Nu je weet dat je veilig kunt overstappen naar de lenzenvloeistof Optifree, is het tijd om de beste deal te vinden. En dan is een online winkel vaak de beste keuze. Je kunt je lenzenvloeistof van Optifree in grotere aantallen aanschaffen en een volumekorting ontvangen. Let daarbij altijd wel even op de houdbaarheidsdatum. Door een voorraadje aan te leggen bespaar je geld en heb je altijd lenzenvloeistof bij de hand. Je hebt je overstap samen met je opticien gemaakt, dus inslaan kan gerust.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.