Korte broek dragen

Tips voor mannen om stijlvol een korte broek te dragen

Hartstikke fijn dat warme weer, maar hoe draag je dan nog een stijlvolle outfit naar werk? Met luxe korte broeken voor heren kun je stijlvol voor de dag komen. Wanneer je een mooie korte broek wilt dragen, dan zijn er een aantal tips die je kunt volgen.

De stof

De stof van de korte broek is heel erg belangrijk als je stijlvol voor de dag wilt komen. Een gebroken spijkerbroek stof is natuurlijk minder netjes dan bijvoorbeeld een mooie chino. Een mooie, elegante en zachte stof werkt natuurlijk beter dan een afgeraffelde stof.

De lengte

De lengte van de korte broek is heel erg belangrijk. Hij moet niet te lang en niet te kort zijn. Het beste is om een korte broek te dragen die net boven je knie uitkomt. Dat is de perfecte lengte om stijlvol voor de dag te komen met jouw korte broek.

Combineren

Natuurlijk maakt het ook uit hoe je jouw korte broek combineert. Combineer je hem met een tanktop van een festival, dan ziet dat er natuurlijk niet zo stijlvol uit. Om een korte broek mooi te combineren, kun je voor een net shirt gaan. Ook mooie witte sneakers of nette schoenen kunnen goed onder een korte broek.

Kun je een korte broek naar kantoor dragen?

Het ligt een beetje aan op wat voor kantoor jij werkt of je wel of geen korte broek naar je werk kunt dragen. Veel werkgevers zullen zeggen dat je niet met een korte broek naar je werk mag komen. Heb je echter wel dit geluk? Dan is het wel het beste om voor een stijlvolle korte broek te gaan. Laat die spijkerbroek korte broek alsjeblieft thuis als je naar je werk gaat. Die bewaar je lekker voor het weekend.

Tot slot

Met luxe korte broeken voor heren kun je toch stijlvol voor de dag komen. Heb je bijvoorbeeld een feestje, een belangrijke functie of is het zo erg warm dat je van je baas toch met korte broek naar je werk mag komen? Kies dan voor een stijlvolle korte broek van Genti Clothing zodat je nog steeds goed voor de dag komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.