De mooiste bruidsmode in Twente!

Is het eindelijk zover en komt de mooiste dag van je leven er aan? Zie je door het grote aanbod in bruidsjurken en/of kostuums door de bomen het bos niet meer en kun je wel een goed advies gebruiken? Bij Sam’s Bruidsboetiek in Enschede hebben ze jurken in alle kleuren en stijlen. Daarnaast is Samira of 1 van de andere specialisten aanwezig om je van passend advies te voorzien onder het genot van een kop thee of koffie.

Bruidsjurken in diverse kleuren

Menig ‘bride to be’ droomt natuurlijk over een sprankelend witte jurk op de dag van haar dromen. Witte bruidsjurken zijn er daarom in overvloed, maar als je een jurk met iets meer kleur wilt dan wordt het zoeken een grotere uitdaging. Bij Sam’s zijn diverse merken bruidsjurken in de collectie die gelukkig meer kleur bevatten. Jurken van ‘Sincerity’ zijn er bijvoorbeeld in diverse lichte tinten geel, roze, grijs en blauw.

Queensize Bruidsjurken

Omdat niet elke bruid op zoek is naar maatje 36 zoals de modellen in de wereld van de fotografie bestaat de Queensize bruidsjurkenlijn. Door deze toevoeging aan de collectie gaat het huidige aanbod tot maat 48 en groter en kan iedereen inspiratie opdoen of jurken komen passen.

Stoere matchende trouwkostuums

In een winkel waar elke vrouw die op zoek is naar een geweldige jurk aan haar trekken kunnen ze ook iets betekenen voor de bruidegom. Naast een brede collectie bruidsjurken is er ook een compacte selectie kostuums. Doorgaans gaan de mannen met een stukje stof van de jurk van hun aanstaande op zoek naar een passend kostuum. Het aanbod bestaat uit 3-delige kostuums van de merken ‘Immediate’ en ‘Roberto Vicentti’ en er is altijd een matchende oplossing voor de bruidsjurken in de collectie.

Kom inspiratie opzoek bij Sam in de winkel! Maak een pasafspraak en wie weet vind je de bruidsmode die je zoekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.