Sneaker sokken

Sneaker sokken zijn niet meer uit het assortiment sokken weg te denken. Of het nu uit esthetisch oogpunt is, of tegen de warmte: er zijn redenen genoeg om ze te dragen. Je vindt ze tegenwoordig in allerlei kleuren en materialen maar helaas ook in allerlei kwaliteiten. Sneaker sokken van goede kwaliteit vinden, die goed zitten en blijven zitten is soms zoeken naar een naald in een hooiberg. Als het over kousen gaat, kunnen we gelukkig altijd op de kwaliteit van Falke rekenen, die ook sneaker sokken in hun assortiment hebben.

Sneaker sokken worden vooral gebruikt omdat deze onzichtbaar zijn in de schoenen. Buiten het feit dat het niet goed is voor je schoenen, is schoenen dragen zonder sokken ook helemaal niet comfortabel. De sokken van Falke hebben een extra lage cut, en sluiten goed aan om de voet. Daardoor zijn ze zo goed als onzichtbaar bij het dragen van sneakers of zomerschoenen. Een tweede reden waarom sneaker sokken worden gedragen is omdat deze veel koeler zijn dan gewone kousen. Dit verklaart waarom deze ook onder mannen populair zijn. De sneaker sok is dan ook een sok die voornamelijk in de zomer wordt gedragen.

Er zijn een aantal zaken die voor sneaker sokken heel belangrijk zijn, waarvan de allerbelangrijkste uiteraard is dat deze niet van de voet zakt. De Falke Sneaker sok voorkomt dit door een anti-slip systeem op de binnenkant van de hiel, die voorzien zijn van siliconen. Deze zorgen dan ook, samen met de samenstelling van de kous voor een optimaal draagcomfort. De punten van de kousen zijn zonder naden gemaakt, waardoor je geen drukpunten hebt. De boorden bovenaan de sokken zijn ribgebreid, waardoor deze ook elegant zijn om te dragen.

Je hebt de sneaker sokken zowel voor kinderen, mannen als vrouwen in verschillende kleuren en designs. Falke heeft heel wat verschillende sneaker sokken in hun assortiment, die uit verschillende materialen gemaakt zijn, afhankelijk van het doel of seizoen. Zo zijn er sokken die voornamelijk uit katoen zijn gemaakt en daardoor lekker koel aanvoelen, sokken gemaakt uit polyester of badstof die ongelooflijk zacht zijn, lyocell die veel vocht opnemen, viscose die een mooi vrouwelijk glanseffect geven of sokken die bijna voor de helft uit luxueuze merino wol zijn gemaakt en heel zacht en comfortabel zijn. Er zijn met andere woorden sokken voor elk seizoen en voor elke gelegenheid. Dit verklaart waarom deze sokken bij het grote publiek als favoriet gelden onder de sneaker sokken.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.