Keuze uit verschillende zilveren ringen

Edelmetaal is het mooiste metaal, kijk maar naar een zilveren ring. Zilver heeft een neutraal witte kleur die heel goed past bij veel soorten kleding. In de online webshop van IkBenSieraden.nl kun je zien dat zilver niet saai hoeft te zijn, er zijn ontzettend veel manieren om van een zilveren ring een ware blikvanger te maken! Laten we eens wat ontwerpen uitlichten waarmee je elke outfit helemaal compleet mee maakt.

 

Band ring van zilver

De klassieke zilveren ring als solide band kennen we allemaal. Deze kan toegepast worden als symbool voor saamhorigheid en een sterke band tussen twee personen. Soms is de ring eenvoudig, het kan ook een zilveren ring zijn die prachtig bewerkt is. Twee partners kunnen dezelfde ringen kopen in hun eigen maat, zo weet iedereen dat jullie bij elkaar horen!

 

Open ring van zilver

Niet iedereen houdt van een ring om zijn of haar vinger. In de winter kan een ring te los zitten, in de zomer te strak. Er zijn ook ringen die een kleine opening hebben, zo is er altijd wat speling. Met name voor duimringen is dit model populair.

 

Zilveren ring met ingelegde steen

Diamant is uiteraard een populaire steen bij sieraden, toch kun je goedkoop alternatieven vinden die misschien wel net zo mooi zijn. Bijvoorbeeld een zilveren ring met een echte parel, of breng wat kleur in de ring met een opaal steen. Een zilveren ring met bijvoorbeeld een rode of blauwe steen geeft een prachtig accent bij een rode of blauwe jurk.

 

Zilveren ring zonder andere materialen

Ook met alleen zilver kun je prachtige ontwerpen maken. Zilver is iets harder dan goud, maar nog steeds heel goed te bewerken. Er wordt eigenlijk altijd een ander metaal toegevoegd om zilveren sieraden sterker te maken, bijvoorbeeld koper. Daarom zie je vaak 925 Sterling zilver bij een zilveren ring staan, dat betekent dat het sieraad gemaakt is met 92,5% zilver.

 

Eigenlijk zijn er online zoveel soorten zilveren ringen dat we ze niet allemaal op één pagina kunnen opsommen. Ga daarom snel zelf naar de webshop en zoek de perfecte ring uit voor een bijzondere gelegenheid, als geschenk voor een bijzonder persoon of gewoon als cadeautje voor jezelf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.