Shirt On Size in RTL4 programma LifestyleXperience

stof-756117-contrast-756120

Zoetermeer – Het uitstekende concept van Shirt On Size blijft duidelijk niet onopgemerkt. Shirt On Size werd namelijk uitgenodigd voor een presentatie door het programma LifestyleXperience op RTL4. Tijdens het programma zullen meerdere bedrijven worden gepresenteerd waaronder aldus ook Shirt On Size. Wie deze presentatie voor geen haar van de wereld wil missen dient af te stemmen op RTL4 op zondag 18 september van 14:20 tot 15:20 en / of op zaterdag 24 september van 15:10 tot 16:10.

Elk lichaam is uniek 

“Het overhemd voor ieder lichaam” ☺

De volledige filosofie achter het concept van Shirt On Size is gebaseerd op het feit dat geen enkel lichaam hetzelfde is. Dit zorgt er voor dat veel mensen zich helemaal niet goed voelen in dat standaard overhemd dat ze in de winkel hebben gekocht. Door een overhemd op maat te laten maken wordt dit vervelende probleem op efficiënte wijze voorkomen. Een overhemd welke op maat wordt gemaakt door Shirt On Size beschikt namelijk precies over die maten die perfect aansluiten op het lichaam van de klant in kwestie.

dames-overhemd-ontwerpenEen mooie, zelfverzekerde uitstraling 

Mensen die kleding dragen waar ze zich niet helemaal goed in voelen zijn ook helemaal niet gelukkig. Dit stralen ze niet alleen uit waardoor ook hun directe omgeving er door kan worden beïnvloed, daarnaast komt dit ook de productiviteit niet ten goede. Door het laten creëren van een uniek overhemd door Shirt On Size wordt er voor gezorgd dat de klant in kwestie steeds over een overhemd beschikt dat er niet alleen goed uitziet en zeer comfortabel is, maar waar hij zich ook echt goed in voelt.

Geheel naar eigen wens te ontwerpen 

Een overhemd ontwerpen gebeurt bij Shirt On Size steeds geheel op maat van de wensen van de klant. Tot in de kleinste details kan de klant bepalen hoe zijn gloednieuwe overhemd er precies uit moet komen te zien. Gaande van de kleur van de stof tot de manchet evenals de knopen, de klant beslist op welke manier deze de uitstraling van zijn nieuwe overhemd zullen beïnvloeden.

Gratis inmeten en passend advies 

Vooraleer er wordt begonnen met het ontwerpen van het overhemd brengt Shirt On Size een bezoek aan de klant. Dit gebeurt uiteraard steeds op afspraak. Tijdens dit bezoek worden de maten van de klant genomen waardoor men er honderd procent zeker van is dat het maatwerk hemd perfect aansluit op de lichaamsvorm van de persoon in kwestie. Het nemen van de maten van de klant gebeurt geheel kosteloos. Bovendien voorziet Shirt On Size de klant tevens van passend advies. Op deze manier vindt een fijne eerste kennismaking plaats en zal de klant met veel vertrouwen uitkijken naar het eindresultaat.

Voor meer informatie www.shirtonsize.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.