Perfecte jeans

5 tips om de perfecte jeans te vinden

Iedere vrouw herkent het wel: het is geen makkelijke opgave om de perfecte jeans te vinden. Er zijn ook zoveel modellen te vinden en van zoveel verschillende merken dat het kiezen niet makkelijker wordt. Omdat het uitzoeken van de perfecte spijkerbroek makkelijker te maken lees je hieronder 5 tips om de perfecte jeans te vinden. 

1. Negeer de trends en kijk vooral naar je figuur 

Sommige trends in jeans zijn allesbehalve flatterend, tenzij je het perfecte figuur hebt. In plaats van de laatste trend te volgen kun je beter een model uitzoeken dat goed past bij je figuur. Ben je bijvoorbeeld iets minder slank, dan kun je beter een spijkerbroek met hogere taille kopen. 

2. Te veel stretch is niet goed

Een spijkerbroek met elastaan erin verwerkt rekt meer waardoor het lekkerder zit. Toch kun je beter geen jeans kopen met te veel stretch, want deze spijkerbroeken hebben de neiging om snel hun vorm te verliezen en te gaan lubberen.

3. Koop een jeans altijd iets te strak

Het voelt misschien tegennatuurlijk, maar jeans kun je beter net iets te strak kopen. Jeans hebben namelijk de neiging om uit te rekken tijdens het dragen. Te strak is ook niet goed, let er daarom op of de rits nog dicht kan en dat de klep van de gulp niet open staat. 

4. De achterkant belangrijker dan de voorkant 

Zelf zie je het niet, maar het meest in het oog springende deel van je jeans is de achterkant rond je billen. Ben je wat slanker dan kies je jeans zonder achterzakken of zakken die wijd uit elkaar staan, en heb je vollere billen dan zijn achterzakken die dichter bij elkaar staan beter. 

5. Welk merk jeans?

De hamvraag is natuurlijk welk merk te kiezen? Red Button jeans is een merk wat jeans maakt die lekker zitten en een mooie pasvorm hebben. Uiteraard zijn er nog veel meer jeansmerken die bekend staan om de hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan WAM Denim, G-Star, Brams Paris en noem zo maar op. In de webshop van BroekenBinkie vind je een uitgebreid assortiment jeans die bekend staan om de uitstekende pasvorm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.