Hoe komend najaar/winter 2020 eruitziet

Elke modeliefhebber wacht met smart op de lancering van de nieuwe fall/winter 2020 collecties. Het is het moment dat we eindelijk weten hoe onze nieuwe outfits eruit komen te zien. Hét kledingstuk dat dit najaar vaak op de catwalk verscheen is de broek. Hij is er in alle maten en vormen, maar wat het meeste opvalt is dat dit najaar de broek vooral duurzaam moet zijn. Hij moet zelfs zo duurzaam zijn dat hij lang mee gaat en doorgegeven kan worden aan volgende generaties. Daarnaast hoef je jezelf ook niet te beperken qua kleur. Blauw, roze, wit en groen zijn de kleuren waar jij je in kunt kleden, maar ook het klassieke zwart is nog steeds in fashion. Dit najaar staat in het teken van broeken die niet alleen gekocht worden voor het seizoen, maar die zo tijdloos zijn dat je deze nog jaren kunt dragen.

Gerry Weber laat zien wie de broek aan heeft

Een label die deze trend perfect begrepen heeft is Duits modelabel Gerry Weber. Al sinds 1973 siert zij vrouwen met elegante kleding en is daardoor inmiddels niet meer weg te denken uit het Europese straatbeeld. Niet alleen geeft Weber vrouwen uitstraling en zelfvertrouwen, maar Weber’s kleding is daarnaast ook draagbaar én betaalbaar voor iedereen. Zo kan elke vrouw stralen in broeken van Gerry Weber.

Dit najaar zijn het dan ook echt de Gerry Weber broeken die je proberen moet. Aangezien Weber gebruikmaakt van organisch katoen kan het merk met recht duurzaam genoemd worden. De Gerry Weber broeken vallen op door hun gebruik van unieke kleuren, prints en een pasvorm die elk lichaam prachtig accentueert.

Een unieke uitstraling

Gerry Weber’s unieke lijn najaarskleding geeft je een unieke uitstraling en zorgt ervoor dat je er weer helemaal hip en mooi bij kunt lopen. Gerry Weber is betaalbaar voor iedereen en is er dus ook daadwerkelijk voor elke vrouw. Mis de najaarstrends niet en koop daarom een van de signature Gerry Weber broeken. Ga modieus door het leven met Gerry Weber.

Meer weten over het online shoppen van kwaliteitskleding? Klik hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.