3 Horlogemerken met een toekomst

Wij houden van de mode en dus ook van de laatste modehorloges. Nu zijn de er de laatste jaren veel horlogemerken opgestaan, sommige waren een trend maar anderen zijn blijvertjes en zien we nog veel vaker terug. Welke horlogemerken zijn nog niet zo oud als de klassieke horlogemerken zoals Rolex, Omega en Longines maar zijn toch de strijd aangegaan als relatieve nieuwelingen?

Oozoo

Oozoo is een Nederlands horlogemerk dat in 2000 is opgericht. Het is op dit moment één van de populaire horlogemerken in Nederland maar ook in Duitsland, België en meer landen. Mode staat op de eerste plek van het horlogemerk maar uiteraard staat het vertonen van de juiste tijd ook hoog op de lijst. De horloges zijn verkrijgbaar voor een scherpe prijs die voor veel mensen betaalbaar is. Het horlogemerk gaat met de trends mee en lanceert ieder jaar twee nieuwe collecties. De horloges van Oozoo zijn verkrijgbaar bij verschillende webshops volgens horlogesvoorheren.nl.

Invicta

Het nieuwe Invicta is een Zwitsers merk dat in 1991 van start is gegaan. Tenminste, de nieuwe eigenaars zijn toen begonnen met het horlogemerk in de markt te zetten. Oorspronkelijk is Invicta een oud horlogemerk dat in 1837 in Chiasso is opgericht. Het is één van de oudste Zwitserse horlogemerken maar ook één van de nieuwste. Het is een betaalbaar merk dat traditioneel mechanische horloges maakt. Invicta wordt gekenmerkt door de unieke horloges met een opvallend design. Voor alle gelegenheden heeft Invicta een design; of het nu tijdens een formele bijeenkomst is of casual voor in de vrije tijd. De horloges van Invicta zijn verkrijgbaar bij verschillende webshops.

Polar

Polar is een Fins bedrijf dat in 1977 is opgericht. Het product dat Polar op de kaart zette zijn de hartslagmeters gemaakt door Polar. De horloges van Polar zijn gelinkt aan de hartslagmeter waardoor atleten inzicht krijgen in de hartslag tijdens de training. De horloges kunnen gekoppeld worden aan de smartphone en resultaten zijn online in te zien. De technologie van Polar helpt sporters over de gehele wereld al jaren om de beste prestaties te behalen. De horloges van Polar zijn verkrijgbaar bij verschillende webshops.

BewarenBewaren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.