Skip to content

Personal shoppingservice House of Einstein lanceert duurzame kledingbox

voorbeeld-duurzame-box-1-800x600

Perfect én volledig duurzaam gekleed zonder zelf te shoppen

Met trots introduceert personal shoppingservice voor mannen House of Einstein hun nieuwe initiatief: de duurzame box.

Sinds 2012 kunnen mannen die niet van shoppen houden of er geen tijd voor hebben, terecht bij House of Einstein. Na een online intake stelt een outfitter een box met kleding samen, afgestemd op hun budget en smaak. Steeds vaker vragen klanten naar duurzaam geproduceerde kleding. Ook uit de Maatschappelijke Imago Monitor 2016 blijkt dat 84% van de Nederlandse consumenten het belangrijk vindt dat bedrijven aandacht besteden aan duurzaamheid.

Met de Dag van de Duurzaamheid in zicht (10 oktober 2016) lanceert House of Einstein daarom de duurzame box. Tijdens de intake kan de consument aangeven voor deze box te kiezen, wat betekent dat hij een outfit ontvangt die van top tot teen bestaat uit duurzame kledingmerken op economisch, ecologisch en/of sociaal gebied. Een greep uit onze collectie: Mud Jeans, 4530, KnowledgeCotton Apparel en Nudie Jeans.

House of Einstein-oprichters Jantien Herfst (33) en Mei-Ling (30) zijn beiden afgestudeerd op het gebied van duurzaamheid aan de TU Delft. Niet gek dus dat duurzaamheid al sinds de start een belangrijke rol speelt. Jantien: “Bijvoorbeeld bij de selectie van kledingmerken die opgenomen worden in ons assortiment. We willen een steentje bijdragen, ook al zijn we een start-up. Onze klanten, voornamelijk mannelijke ondernemers, waarderen dit. We zijn de eerste in onze branche die dit aanbieden, en daar zijn we vanzelfsprekend trots op.”

Perfect én volledig duurzaam gekleed zonder zelf te shoppen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Designed using Magazine News Byte. Powered by WordPress.