Rood gekleurde dames fietstassen op een vrolijk gekleurde fiets

De beste een meest trendy dames fietstassen op dit moment

Voor elke dames fiets is wel een leuke trendy en kwalitatief hoogwaardige dames fietstas te krijgen. Een fietstas is een zeer fijn middel als je onderweg bent. Tevens is het veel veiliger omdat je geen zware boodschappentas aan het stuur hoeft te vervoeren. Tegenwoordig zijn veel dames fietstassen in diverse trendy kleuren en patronen te koop. Trends in dames fietstassen die we tegenwoordig zien zijn onder andere de ruime eigenschappen en de meest smaakmakende designs. Reis fietstassen zijn ideaal om mee te nemen op de fiets tijdens het kamperen. Kleuren die we veel zien zijn zwart met rood, zwart met geel en donkerblauw. Ook zwarte fietstassen met bloemen, motieven en andere patronen komen veel voor. De ene fietstas heeft heel veel inhoudt qua liter dan de ander. Als je boodschappen of post vervoerd zijn grote fietstassen zeker een aanrader. En als je een kleine inhoud vervoerd kun je prima gaan voor een kleine subtiele dames fietstas.

Populaire soorten dames fietstassen

Je kunt zowel voor een enkele als dubbele fietstas gaan. Bij een dubbele fietstas heeft de fiets wel meer balans en evenwicht. Denk aan een dubbele fietstas van leer voor een luxe uitstraling of een stoffen fietstas van zwart stof met waterdichte flappen van polyester. We zien ook veel bloemmotieven en botanische tuinmotieven terugkomen. Zowel bij gewone tassen, fietstassen en damesmode hebben deze trend. Verder is urban geel helemaal hip. Deze kleur zagen we in de jaren 70 en 80 ook veel terugkomen. Omdat er je natuurlijk wilt dat de inhoud droog blijft, kun je gaan voor een dames fietstas van waterafstotend gerecycled Polyester met bandjes en ritsen voor de beste sluiting. Een andere optie en trend is een waterafstotende canvas fietstas. Daarnaast beschikken veel dames fietstassen over reflectoren waardoor je goed zichtbaar bent voor het verkeer op de weg in de avond en nacht.

Ook komt de “urban rugzak” fietstas veel terug. Deze heeft het uiterlijk van een schooltas. En heeft dryliner technologie met waterafstotende eigenschappen. Ook kun je prima jouw laptop kwijt in deze “back to school” fietstas met trendy urban kleuren uit de jaren 80.

De Fastrider fietstas is een klassieke dubbele fietstas met grote kleppen en waterdichte werking. Deze zijn van Tarpaulin gemaakt en is compleet waterdicht. Trendy kleuren zijn glanzend zwart met witte geografische lijnen en driehoeken op de kleppen. De trendy Roll-Top fietstas heeft diverse haken, extra bandjes en ritsen. Met meerdere vakjes kun je ook kleine spullen netjes opbergen zoals een portemonnee en smartphone. Ook hebben sommige dames fietstassen zelfs een laptop hoes die uitneembaar is.