vrouw met 2 kettingen

Ketting met naam laten graveren

Een ketting met naam is tegenwoordig weer helemaal in! Een ketting waarin een naam of/en een foto is gegraveerd is voor iedereen anders omdat niemand dezelfde ketting heeft! Dus ben je op zoek bent naar een ideaal persoonlijk cadeau dan kun je kiezen voor een ketting met naam. Er zijn heel veer verschillende soorten kettingen te koop waar je een naam in kunt laten graveren. Je kunt ook kiezen voor een hanger voorzien van een gegraveerde foto of naam en daarbij een mooie ketting uitzoeken. Op dit moment kiezen zowel vrouwen als mannen steeds vaker voor een ketting met naam. In de meeste gevallen laten zij in de ketting of hanger de naam van hun geliefde of hun kinderen graveren. Het maakt niet uit wat je op de ketting of hanger wil laten graveren. Een ketting met naam is gewoon helemaal van deze tijd!

Je kunt kiezen uit een ketting met naam, met een foto of met alleen initialen

Helemaal hot zijn de kettingen en armbanden voorzien van initialen van de kinderen of alle leden van het gezin! Wanneer je kiest voor een ketting of armband met meerdere initialen wordt er vaak een klein subtiel streepje geplaatst tussen de initialen. Zo heb je een eenvoudige, heel subtiele, ketting of armband. Er zijn heel veel soorten hangers te koop waarin je een naam, foto of initialen kunt laten graveren. Wat dacht je van een hartje met aan de voorkant een gravure van een foto en aan de achterkant de naam of initialen? Of een ronde, zilverkleurige hanger voorzien van een foto gravure en een speciale tekst. Alles is mogelijk en jij ontwerpt zelf jouw ketting of armband. Wanneer je een allergie hebt kun je kiezen voor kettingen en hangers van edelmetaal.

Behalve kettingen en hangers kun je ook kiezen voor een armband met naam

Een armband met eigen naam of met de naam van je kindje of kindjes laten graveren? Dat kan op een plaatarmband maar je kunt er ook voor kiezen om aan een armband hangertjes te hangen. Een armband voorzien van initialen is ook mogelijk. Wil je op je armband ook een foto laten graveren? Ook dat is mogelijk. Je kunt op een armband ook een symbool laten graveren, super handig als je bijvoorbeeld suikerpati├źnt bent. Bij een ongeval weet iedereen direct waar ze op moeten letten. Wil je liever een armband die niet te veel opvalt? Kies dan voor een armband waarin je de initialen laat graveren. Hiervoor kun je simpele en toch super mooie armbanden kopen. Deze armbanden passen bij iedereen en zijn weer helemaal in!

Een ketting met naam wordt vaak gegeven bij speciale gelegenheden

Vrouwen die net moeder zijn geworden krijgen van hun partner vaak een armband of ketting met naam. De gravure die op de ketting of armband is geplaatst is dan vaak de naam van de pasgeborene. Wanneer er is gekozen voor een ketting met hanger is er genoeg ruimte om daarnaast ook een gravure te maken van een foto. Maar alleen de naam en de geboortedatum kan natuurlijk ook. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *