Powderbrows

Er zijn mannen en vrouwen die het heel erg belangrijk vinden dat hun wenkbrauwen goed verzorgd voor de dag komen. Er zijn verschillende manieren om dat te doen. Zo kan je ze iedere dag bijwerken, maar je kan er ook voor kiezen om een permanente of een semipermanente make up aan te brengen. Een van de vormen waar je in deze blog meer over te weten komt is de Powderbrows. Wat is dit en wat is de Powder Brows prijs?

Wat zijn Powderbrows?

Powderbrows is een techniek waarmee semi permanente make up aangebracht wordt. Deze techniek maakt gebruik van een machinale Nano-naald. Door die Nano-naald ontstaat een zacht maar toch natuurlijk poedereffect op je wenkbrauwen. Wanneer je deze aan hebt laten brengen scheelt het je veel tijd in de ochtend. Deze techniek kan gebruikt worden op iedere huidsoort.

Hoe gaat een Powderbrows behandeling in zijn werk?

Als eerst zal er een intake afgenomen worden, voordat de behandeling echt van start kan gaan. Deze intake zal zorgvuldig afgenomen worden. Hierin worden jouw wensen opgenomen, maar ook wat je wel of niet kan verwachten van de behandeling en het resultaat. Ook kom je er achter wat de Powder Brows prijs is. Voor de beste behandeling kan je het best gaan naar dermatopigmentatie.be. Dit is de beste referentie die je kan krijgen op het gebied van Powderbrows.

Nadat de intake is afgenomen kan de behandeling van start gaan. Je natuurlijke wenkbrauwen zullen dan schoongemaakt en gestyled worden. Zo zitten ze helemaal in vorm voordat de daadwerkelijke behandeling zal gaan beginnen. Na het schoonmaken worden de wenkbrauwen zorgvuldig afgemeten en afgetekend. Hier wordt echt de tijd voor genomen.

Hierna wordt de behandeling echt gestart en zijn de voorbereidingen klaar. De behandeling voel je wel en zal niet helemaal pijnloos zijn. De techniek die gebruikt wordt legt op subtiele wijze pigment aan. Hierdoor lijkt het alsof je je wenkbrauwen gepoederd hebt. Het ombre effect van de behandeling geeft een natuurlijke look aan je wenkbrauwen.

Wat doen ze bij zo een behandeling?

Bij de Powderbrows behandeling steken ze de Nano-naald in de lederhuid waar ze het pigment in aanbrengen. Dit wordt gedaan met behulp van een PMU apparaat. Met dit apparaat wordt het natuurlijke poedereffect gecreëerd. De genezing van deze behandeling neemt maximaal 6 weken in beslag. Na die zes weken volgt er een nabehandeling waarbij nog correcties aangebracht kunnen worden aan de kleur of de vorm. Deze nabehandeling duurt gemiddeld genomen ongeveer 2 uur.

Wat is de Powder Brows prijs ?

De Powder Brows prijs begint al vanaf €545. Deze koste zijn dan alles inclusief. Ook de nabehandeling die na zes weken volgt zit hier bij inbegrepen. Dit gaat dan wel om de ombre Powderbrows. Ombre Powderbrows wil zeggen dat de kleuren van de wenkbrauwen natuurlijk over zullen lopen. Dit is een toevoeging op de normale Powderbrows.

De gewone Powderbrows zijn te behandelen vanaf €349 euro, ook hier zit de nabehandeling bij inbegrepen. Het is ook mogelijk dat er na verloop van tijd wat bijgewerkt moet worden. Hier zijn ook weer tarieven voor die beginnen bij €50 wanneer dit binnen 6-8 weken nodig blijkt te zijn. Binnen een jaar betaal je €100, na een jaar betaal je dan €150 en na 2 jaar zullen de kosten €200 bedragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.