Kledingstukken voor elke moderne vrouw

Tijdloze kledingstukken van Yaya zijn de sleutel tot een geweldige garderobe. Het maakt niet uit of je helemaal opnieuw begint, of dat je kast al vol hangt met kleding. Elke vrouw zou een paar basisstukken in haar kast moeten hebben die kunnen worden gemixt en gematcht met andere items om verschillende outfits te creëren.

Polotrui

De polotrui zoals die van Studio Anneloes is een geweldig gelaagd stuk en kan in elk seizoen als trui of jas worden gedragen. Het is veelzijdig genoeg om overal mee te worden gedragen, dus het is een essentieel onderdeel van de garderobe van elke vrouw.

Spijkerbroek

Spijkerbroeken zijn onmisbaar in je garderobe en zijn een geweldige manier om te pronken met je persoonlijke stijl. Ze kunnen omhoog of omlaag worden gekleed. Dit is afhankelijk van waarmee je ze combineert. Bovendien zijn ze zo veelzijdig dat ze met bijna elke bovenkant in je kast kunnen worden gedragen.

Zwarte jurk

Wat je stijl ook is, een zwarte jurk is een must-have. Zwarte jurken zijn tijdloos en klassiek en raken nooit uit de mode. Ze zijn flatterend voor alle lichaamstypes. Ben je iets flinker? Geen probleem! Laat dat je er niet van weerhouden om een ​​of twee zwarte jurken aan te schaffen.

Cocktailjurk

Wat komt er in je op als je aan een cocktailjurk denkt? Een lang, kanten kledingstuk dat meer op een avondjurk lijkt dan op iets anders? Er zijn verschillende soorten jurken die als ‘cocktailkleding’ kunnen worden beschouwd, maar ze zijn allemaal even glamoureus. Het belangrijkste van elke cocktailjurk is dat hij elegant is in zijn eenvoud. Je kunt je kledingstijl eenvoudig  houden, maar je moet er ook voor zorgen dat je jurk goed past en er flatterend uitziet. Probeer iets te vermijden dat te strak of anderszins onflatteus is.

Een trenchcoat

De trenchcoat is een klassiek stuk dat nooit uit de mode zal raken. Het kan worden gedragen met een jeans of een jurk en is perfect voor verschillende lagen. De trenchcoat is een geweldige investering omdat hij ook in de winter en de lente kan worden gedragen.

Een statement jas

Een statement jas is een geweldige manier om wat kleur en stijl toe te voegen aan je outfit. Het kan bij bijna elke outfit worden gedragen, van jeans tot een jurk. Bovendien kan het in elk seizoen worden gedragen! Een statement jas of jack is een geweldige manier om indruk te maken op straat. Ze zijn meestal kleurrijk en pronken met je persoonlijkheid, dus ze zullen opvallen tussen alle zwarte jassen die mensen elke dag dragen. Als extra bonus houden ze je warm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *