Sneaker trends voor dit najaar 2019

‘Fashion sneakers” werden een industrie wijde obsessie, en meer experimenteel de afgelopen jaren. Zelfs het comfort werd verbeterd. De laatste paar seizoenen hebben aangetoond dat sneakers meer zijn dan een passerende trend: Het is een stille ‘footwear’- revolutie. Met dit in gedachten, leggen we vast wat de volgende generatie sneakers trends zijn. We bedanken https://www.sneakers.nl/ voor antwoorden op al onze sneaker gerelateerde vragen.

De trend van chunky sneakers gaat verder

Niet voor iedere schoenenliefhebber is deze sneaker echt bijzonder meer. In 2018 maakten we echt kennis met de chunky sneaker. Ook de grote schoenmerken hebben zich laten inspireren door deze trend. 

De Balenciaga Triple S sneakers 

Balenciaga’s chunky Triple S-sneakers worden door zowel insiders in de industrie als sneakerheads geprezen en geven perfect de street-style look van het moment. De naam verwijst naar de drie zolen van het paar die samen zijn gevormd voor chunky hoogte.

Lace it up

Hoge ‘lace it up’ boots waren dé schoenen van herfst en winter ‘19, en sneakers volgen de trend. Je ziet nu steeds meer sneakers met dikke zolen en hoge lace it up veters. 

De Vans Sk8 Hi

Vooral de Vans Sk8 Hi wordt momenteel veel gedragen. Dit is een hoog model en volgt de ‘lace it up’ trend. Vaak denken mensen bij Vans al snel aan skateschoenen. Tegenwoordig zijn Vans niet meer exclusief voor skaters. 

Statement sneakers

Deze sneakers zijn luid, kleurrijk, sportief met een frisse en moderne look. Vooral goed te combineren met neutrale outfits.

Witte sneakers

Deze sneakers zijn tijdloos en zijn goed te combineren met outfits die veel natuurlijke kleuren bevatten of zwaar ogen. Met een paar witte sneakers voelt het geheel toch erg modern aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.