Modebewuste mannen shoppen in de Heerenzaak

Nederland kent steeds meer modebewuste mannen. Dit betekent niet dat mannen steeds meer van shoppen houden, nee het betekent dat het steeds makkelijker wordt om als man modebewust gekleed te gaan. Waar voorheen de vrouw zo af en toe wat kleding meenam voor hem als zij was gaan winkelen met vriendinnen, kopen de modebewuste mannen van vandaag hun kleding zelf! Ze gaan hier het liefst voor naar één winkel. Een winkel waar ze alles in één keer kunnen aanschaffen. Een winkel zoals de Heerenzaak op de Maasstraat 89 in Amsterdam.

In de Heerenzaak vind je alles wat in een mannen garderobe hoort

In de Heerenzaak kun je daadwerkelijk alles kopen wat behoort in de garderobe van een man. Zowel sokken, als ondergoed, zowel broeken als truien, echt daadwerkelijk alles. Zelfs de bijpassende accessoires liggen er voor je klaar, zoals heren armbanden,  bretels en zelfs hoeden.

Loop eens binnen in de Heerenzaak

Kom gewoon eens een heerlijke bak koffie dringen en kijk eens rond in onze winkel. Je zult je niet alleen verbazen over de collectie kleren die je ziet maar ook over de winkel zelf. Het is namelijk een authentieke winkel met een uniek accent uit de jaren 50. Je vindt er bijvoorbeeld een oude Ericsson telefoon met draaischijf. Niet alleen de winkel is bijzonder, ook ons personeel. Zij weten namelijk alles af van herenkleding, van de soort stof tot aan de stiknaad die gebruikt is. Ze luisteren naar jou wensen en zoeken daarbij de perfecte kleding uit. Je hoeft dus geen 20 setjes kleding te passen voordat je de juiste gevonden hebt. Meestal is het binnen enkele passessies gebeurd en heb je de juiste kleding op de toonbank liggen. Nog even afrekenen en verder met je dag!

Hou je echt niet van winkelen?

Neem dan eens een kijkje in de online winkel van de Heerenzaak. Je hoeft er de deur niet voor uit maar kunt wel het personeel om hulp vragen bij je zoektocht. Gebruik daarvoor gewoon eenvoudig de chatfunctie of bel met de klantenservice. Ook online staat ons bijzondere personeel je graag bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.