Krijg een mooiere huid met deze 3 tips!

Je wilt wel een keer af van die puistjes en oneffenheden en je wilt voorkomen dat je huid snel gaat verouderen. Een mooiere huid heb je helaas niet binnen no-time en veroudering ga je ook niet zomaar tegen. Je kunt naar een schoonheidsspecialiste Arnhem gaan, maar het meeste zul je zelf thuis moeten doen. Wij geven je hieronder drie goede tips waarmee je binnen enkele weken al resultaat zult zien.

1. Minimaliseer stress

Het lukt helaas niet altijd om stress te minimaliseren, maar dit is wel belangrijk als je een mooiere huid wilt. Stress maakt je huid namelijk olieachtig en hierdoor kun je last krijgen van acne. Neem daarom voldoende rust, plan momentjes voor jezelf in, volg eens een yogales en mediteer dagelijks. Je kunt stress hier niet altijd mee voorkomen, maar in ieder geval wel minimaliseren!

2. Drink voldoende water

Je lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit water en je huid dus ook. Voor een mooiere huid moet je dus voldoende water drinken. Water voert de afvalstoffen in je huid af en het heeft een hydraterende werking. Drink daarom dagelijks minimaal 1,5 tot 2 liter water. Zo zorg je ervoor dat je huid talg beter kan afvoeren en beter gehydrateerd blijft. Het drinken van voldoende water gaat dus zowel de vorming van puistjes als huidveroudering tegen.

3. Drink groene thee

Naast het drinken van voldoende water is het ook aan te raden om groene thee te drinken. De stofjes in deze thee gaan namelijk roodheid en rosacea tegen. Ook kan groene thee ervoor zorgen dat collageen beter behouden blijft, waardoor je gezicht strak blijft. En nog een pluspunt: met het drinken van groene thee krijg je ook direct weer meer water binnen. WIN WIN!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.