Modebewuste mannen in hun vrije tijd

Stijlvolle, succesvolle mannen vinden voor hun klassieke overhemden een modieus alternatief voor hun vrije tijd, een overhemd korte mouw. Door de stijlvernieuwing van de afgelopen decennia is de kleding van de moderne man aan de tijdgeest aangepast. Tegenwoordig kunt u ook in uw vrije tijd met stijl gekleed gaan. De collecties bieden een ruime keuze aan fijn een overhemd korte mouw waarmee de vrije momenten van het leven ook modieus een comfortabel genot zijn. Het overhemd korte mouw waar u zo trots op bent kunt u showen op een kledingrek. Op deze zelfde kledingrekken kunt u alle overhemden mooi op kleur hangen.

Verschillende pasvormen en kragen

De overhemden met korte mouwen zijn er in drie verschillende pasvormen. De klassieke modellen zijn uitgevoerd in recht model. De trendy modellen hebben een licht getailleerde of strak getailleerde pasvorm. Kies bij een slank postuur voor een strak gesneden overhemd, wanneer u hier niet van houdt kies dan voor een licht getailleerde variant. Deze hebben door de licht ingenomen taille een modieuze uitstraling. Niet alle hemden met korte mouwen worden gedragen met een stropdas. Kies voor een sportieve uitstraling voor een Button Down kraag. De meeste korte mouwen hemden zijn uitgevoerd met een Kent kraag, wilt u een trendy heren overhemd kies dan voor een haifisch kraag.

Strijkvrije overhemden

Tegenwoordig worden er steeds meer strijkvrije overhemden gemaakt. Dat soort overhemden zijn vaak gemaakt van een speciaal type katoen waardoor ze niet kreuken tijdens het wassen. Wanneer het overhemd uit de was komt hoeft u alleen nog maar de manchetten van de mouwen en de boord glad te strijken. Daarna kan het overhemd hangend drogen. Als het droog is, kan het meteen opgeruimd worden. Wilt u het overhemd toch strijken strijk dan niet te heet. Kijk altijd goed in het was- en strijkvoorschrift om te zien op welke temperatuur uw frisgewassen hemd gestreken mag worden.  Over het algemeen geldt dat puur linnen heet, katoen iets minder heet en dat wol, zijde en mengsels beter lauw gestreken kunnen worden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.