Dingen waar een vrouw nooit genoeg van zal hebben

 

Vrouwen zijn er erg goed in om dingen te kopen. Sommige dingen zijn gewoon te leuk om te laten staan. Al helemaal als het niet veel geld kost, kan een vrouw de verleiding moeilijk weerstaan. Vrouwen houden er nou eenmaal van om voor nieuwe spulletjes te shoppen! Zie hier vijf dingen waar een vrouw nooit genoeg van zal hebben. Natuurlijk zijn al deze dingen ook leuk om cadeau te doen aan iemand.

 

Een bijouxdoos

 

Veel vrouwen hebben een flinke verzameling aan sierraden, nagellak of make-up. Het kan een uitkomst zijn om dan een bijouxdoos aan te schaffen. Zo kun je al die kleine voorwerpen opgeruimd bij elkaar bewaren en zuinig opbergen. Wie houdt er nou niet van om zijn of haar spullen lekker opgeruimd en georganiseerd te hebben? Mooi meegenomen: als je alles zo netjes hebt opgeruimd, des te meer ruimte er is voor meer sierraden of make-up.

 

Meerdere portemonnees

 

Wellicht is dit niet op iedereen van toepassing, maar veel vrouwen zijn niet in het bezit van één portemonnee, maar meerdere. Voor verschillende outfits, handtassen etc. Vrouwen houden namelijk van afwisseling. Een mooie leren, luxe portemonnee van H. J. de Rooy past bijvoorbeeld mooi bij een chique outfit en een leuk simpel portemonneetje van bijvoorbeeld de Primark is leuk voor dagelijks gebruik.

 

Mokken

 

Dit is niet alleen voor vrouwen, iedereen kan hier wel wat van. Tientallen verschillende mokken aanschaffen. Simpelweg omdat ze allemaal wel iets unieks hebben, en het leukst is om dan nét die ene mok uitzoeken die perfect is voor dat moment van de dag. Je standaard kopje koffie of thee is namelijk een stuk leuker uit een leuke of grappige mok.

 

Handtassen

 

Vrouwen houden ervan om diverse handtassen in bezit te hebben. Voor mannen lijken alle handtassen misschien sprekend op elkaar, maar vrouwen zien in dat elke tas anders is. Bovendien heeft een vrouw voor bijna elke situatie wel een andere tas nodig. Aan tassen kan een vrouw dus zeker geen genoeg hebben.

 

Schoenen

 

Bij elke outfit een ander paar schoenen, toch? Schoenen zijn een belangrijk onderdeel van je outfit en het liefst draagt een vrouw natuurlijk elke dag een ander paar schoenen. Sommige vrouwen hebben dan ook echt honderden paren van schoenen. Moet kunnen, toch?

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.