De Mode van Tegenwoordig: Gelnagellak

Als we ons aankleden, dan doen we dat bewust, we dragen de kleren die we bewust kiezen, zodat de wereld kan zien wie we zijn. Naast de kleren die we dragen, identificeert ook make up, accessoire en haarstijl identificeert ons. Nagellak ook, daarom kan nagellak ook bijdragen aan de identificatie van jezelf. In dit artikel gaan we in op wat een specifiek soort nagellak dat nu in de mode is, gelnagellak, wat dat is, hoe dat werkt en hoe je eraan kan beginnen!

Wat is Gelnagellak

Gelnagellak is nagellak waar een gel substantie in verwerkt zit. Deze gel substantie zorgt ervoor dat gelnagellak beter is dan gewone nagellak. In de volgende paragraaf leggen we uit hoe het werkt en dus ook waarom het beter is dan reguliere nagellak!

Hoe werkt Gelnagellak?

Zoals eerder gezegd is gelnagellak een nagellak met een gel substantie, deze gel substantie zorgt ervoor dat gelnagellak harder is dan gewone nagellak. Hierdoor loopt gelnagellak weinig tot geen beschadigingen op en blijft het wel twee weken zijn kwaliteit behouden.

De gel komt tot uiting in de nagellak doordat het uithard onder een LED of UV lamp. (60 seconde onder de LED en 120 seconde onder de UV).

Gelnaggelak breng je in drie lagen aan. Allereerst strijk je een basislaag over je nagels, daarna komt een kleurlaag en vervolgens sluit je af met een toplaag. De toplaag is de meest effectieve laag tegen bescherming. Daarnaast is er ook een grote variatie aan kleur, zodat er alijd wel iets juists is voor de dag.

Hoe begin ik aan Gelnagellak?

Om aan gelnagellak begin hoef je geen specialist te zijn, of hoef je niet elke maand langs de nagelspecialiste om het te laten doen. Je kan het namelijk ook zelf doen. Hiervoor heb je alleen een gel nagellak starterspakket in huis te halen. Hiermee heb je alles in huis om gelijk te beginnen aan je gelnagellak. Deze pakket zijn te vinden bij je dichtstbijzijnde drogisterij of op het internet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *