De leukste sieraden voor deze zomer

 

De zomer is het geschikte moment om vrolijke en kleurrijke kleding en accessoires te kunnen dragen. Deze zomer zien we veel pastel tinten of juist items met gewaagde prints voorbij komen. Flamingo’s, ananassen, palm bladeren, je kan het zo gek niet bedenken of er is vast wel een bikini met deze opvallende motiefjes te vinden. Om je zomer outfit helemaal compleet te maken moet je natuurlijk allemaal leuke nieuwe accessoires en sieraden hebben. Dat wordt dus shoppen! Heel vervelend.

Kettingen in laagjes

Wat we veel zien deze zomer zijn kettingen die bestaan uit verschillende laagjes. Helemaal perfect want zo hoef je niet te kiezen of je liever een lange of korte ketting zou willen dragen. Combineer een stoere choker bijvoorbeeld met een langere simpele ketting en om het nog leuker te maken voeg je daar een nog langere ketting met veel bling aan toe. Je kunt hier kiezen voor goud, of meerdere minimalistische zilveren kettingen. Dit is afhankelijk van je huidskleur en kledingvoorkeuren.

Oorbellen

Op het gebied van oorbellen mag eigenlijk alles. Wel zien we veel grote en opvallende oorbellen voorbij komen in de vorm van ringen of hangers. Als je twee van die grote bellen net iets te veel van het goede vindt, dan kan je ook aan een kant een grote statement oorbel dragen en aan de andere kant bijvoorbeeld een knopje. Dit is niet alleen praktische, maar ook nog eens helemaal hip!

Earcuffs

Nog een trend op oorbellen gebied is de earcuff. Dit is een oorbel die je op de rand van je oor kan bevestigen. Helemaal perfect als je geen gaatjes in je oren hebt, maar wel graag af en toe oorbellen zou willen dragen. Neem een klein ringentje voor een subtiel effect of maak je zomer look echt helemaal af door te kiezen voor een opvallende grote earcuff met veel bling. Er zijn ook varianten te verkrijgen die je in combinatie met het gaatje in je oor kan dragen. Er is dus genoeg keuze.

Vintage look

Een van de allergrootste trends deze zomer zijn vintage sieraden. Deze sieraden zijn vaak te herkennen aan de pastel tinten, ouderwetse afbeeldingen en diertjes. Vaak worden er zwaluwen, herten en poesjes afgebeeld op een goud of zilver muntje. Ook vind je de dieren vaak terug in de vorm van een bedel. Zulke minimalistische sieraden zijn vaak ideaal omdat ze overal bij passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *