Bidons met fashion

Bidons worden tegenwoordig niet alleen gebruikt om water in te bewaren. Je kunt bidons bedrukken en deze ook gebruiken als modeaccessoire. De bidon is een dagelijkse noodzaak geworden voor iedereen. Met je eigen bidon kun je plastic afval verminderen. Het dragen van een persoonlijke bidon is een effectieve manier om het gebruik van plastic wegwerpflessen en -bekers te verminderen. Bidons zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren, zodat je diegene kunt kiezen die bij je persoonlijkheid en stijl past. Hoe match je de bidon dan met je outfit? Hier zijn enkele mode idee├źn die je kunt proberen.

Kies de bijpassende kleur

Bidons van Promofit zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Je kunt dus de kleur kopen die je mooi vindt. Het is beter om te investeren in meerdere bidons met verschillende kleuren. Zo combineer je de fles gemakkelijk met je outfit. Ben je niet zozeer op zoek naar een bidon met levendige kleuren? Je kunt dan kiezen voor een bidon met een neutrale kleur, zoals zwarte of transparante bidons. Je kunt de bidon eenvoudig bevestigen met een touwtje, zodat je deze gemakkelijker kunt dragen. 

Personaliseer je bidon

Er zijn verschillende redenen waarom je je bidon moet personaliseren. Ten eerste heb je op deze manier een unieke bidon die andere mensen niet hebben. Zo raakt je bidon niet verwisseld met andere flessen. Als je deze kwijtraakt of achterlaat, is het gemakkelijker terug te vinden. Heb je een bedrijf? Dan kun je de bidon ook personaliseren door de naam en het logo van je bedrijf te bedrukken. Dit kan de bekendheid van je merk vergroten. Je kunt verschillende manieren proberen om de bidon te personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld bedrukte bidons bestellen en je naam erop laten bedrukken. Daarnaast kun je je favoriete quote, merklogo, zinvolle datum, favoriete stripfiguur en nog veel meer toevoegen.

Hoe draag je bidons voor fashion?

Kleurrijke en unieke bidons kunnen deel uitmaken van je mode. Je hoeft alleen maar touwtjes of kettingen aan je fles toe te voegen. Vervolgens kan het om je nek worden gedragen. Als het koord vrij lang is, kan het zelfs als een draagdoek worden gedragen. Je kunt de bidon natuurlijk ook in de zijkant van je rugzak doen. Op die manier is de bidon gemakkelijker overal mee naartoe te nemen. De eenvoudigste manier om de bidon te dragen, is met de hand. Op deze manier zie je er stijlvoller uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *