offline shoppen, shoppingexperience, belevenis, De Passage, online slecht voor milieu

Waarom we allemaal weer offline moeten shoppen

In de corona periode werden we gedwongen om online onze aankopen te doen. Maar gaf dat nou echt dezelfde beleving als een dagje offline shoppen met je vriendinnen? Ik denk dat we daar allemaal wel het antwoord op weten. Online shoppen heeft ook z’n voordelen, maar in dit artikel vertel ik je waarom we weer allemaal offline zouden moeten shoppen. 

Producten aanraken

Als je offline shopt, kun je de producten écht aanraken en krijg je er een gevoel bij. Bij producten zoals kleding en verzorgingsproducten is dat toch vaak fijn, om even met de volle aandacht bij het fysieke product te zijn. 

De belevenis

Niks is leuker dan een dagje uit met je vriendinnen of je moeder. Lekker door alle winkels struinen en tussendoor een hapje eten, dat is toch puur genieten? Shoppingmalls zoals De Passage, Westfield Mall of The Netherlands of de ouderwetse Beijenkorf bieden net dat extra stukje beleving van een puur shopwalhalla, waar je je ogen uitkijkt van allerlei prachtige modemerken.

Online shoppen is slecht voor het milieu

Een van de nadelen van online winkelen is dat het slecht is voor het milieu. Als mensen online winkelen, kopen ze vaak dingen die ze niet nodig hebben, wat tot veel afval leidt. Bovendien zorgt al het verpakkingsmateriaal dat bij online bestellingen wordt gebruikt voor veel vervuiling.

Dus waarom nog achter die saaie laptop bestellen? Ga lekker een dagje met je vriendinnen uit naar een winkelcentra zoals De Passage en beleef de echte shopping experience weer eens. Je kunt producten echt aanraken en offline shoppen is ook nog eens beter voor het milieu.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.