Muiltjes Sacha

Een trend bij schoenen waar je echt niet om heen kunt deze zomer; muiltjes. Ze staan oh-zo-amazing en zijn super makkelijk te combineren bij al jouw jurkjes, rokjes maar zeker ook bij een goede denim jeans. Je vindt muiltjes in allerlei soorten en kleuren, van een hoge hak tot een lagere hak en van een subtiele band tot een grote knoop. Muiltjes zijn in principe een combinatie van hak sandalen en slippers. Ze zijn net net zo stijlvol en trendy als sandalen, en ze zijn net zo luchtig en comfortabel als je favoriete paar luchtige slippers. Draag een paar muiltjes van Sacha op een citytrip met je vriendinnen, een zomers feestje of een poolparty. Zakelijk? Je kan een goed paar muiltjes absoluut combineren met een zakelijke outfit. 

Muiltjes met of zonder hak

Bij Sacha vind je muiltjes met en zonder hak. De perfecte middenweg zijn de muiltjes met blokhak of lage hak. Een blokhak is nog steeds erg chique maar is comfortabeler dan een hoge kitten heel. Bekijk de uitgebreide collectie muiltjes bij Sacha. Vind jou perfecte muiltje met hak in je favoriete kleur en maat!

Sacha’s muiltjes

Summer is here… En dat betekent dat het tijd is voor muiltjes! Fel gekleurde muiltjes, gevlochten muiltjes of muiltjes met een knoopdetail; ze zijn deze zomer een ongekende trend. Naast een basic paar leren muiltjes in zwart of beige, zijn de fel gekleurde muiltjes een ware trend in de zomer van 2022. Hoe feller, hoe beter. Opvallend paars, limegroen of kobalt blauw. Sacha weet natuurlijk maar al te goed welke muiltjes de it-schoenen zullen worden. Daarom zijn de limegroene geknoopte leren muiltjes erg geliefd. En dat snappen wij helemaal. De muiltjes hebben een geknoopt detail en een carré neus als opvallende eigenschappen. Hierbij de neon kleuren niet te vergeten. Style deze fel gekleurde muiltjes met een basic jurkje, een lange blazer in dezelfde kleur en een leuke zonnebril. The perfect summer outfit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *