trends voor tassen in 2020

Tassentrends voor het jaar 2020

Het nieuwe jaar staat voor de deur en daarmee zullen weer nieuwe trends hun intrede doen. Dit geldt natuurlijk ook voor fashion! In dit artikel gaan we in op dé fashiontrends voor 2020, waarin we specifiek kijken naar tassen. Dat doen we samen met Maes & Hills Collection! Ben jij benieuwd wat er het komende jaar helemaal hip is? Lees dan gauw verder!

Dé merken voor 2020

Ieder jaar opnieuw zijn er merken die helemaal in zijn. In 2020 zullen met name een aantal Italiaanse merken erg populair zijn! Je kunt daarbij denken aan designers als Gianni Chiarini en Patrizia Pepe, maar bijvoorbeeld ook Socha. Deze merken staan allen bekend om hun hippe en unieke designs en stevige kwaliteit.

Tassen in 2020: welk model kies je?

Als tassenfanaten hebben we natuurlijk veel verschillende tassen in onze garderobe en welk type model je draagt, hangt natuurlijk ook af van de situatie. In 2020 is de handtas weer erg populair! Op de website van Maes & Hills vind je een aantal superleuke modellen, zoals deze handtas van Socha. Ben je op zoek naar een iets groter model, zoals een shopper of een weekendtas? Die zijn ook veelvuldig te vinden op de website van Maes & Hills!

Ben je op zoek naar een trendy tas of ben je benieuwd welke hippe accessoires er nog meer verkrijgbaar zijn? Neem dan eens een kijkje op de website van Maes & Hills Collection.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.